Jóga

A jógával 14 éves koromban kezdtem el ismerkedni. Magamtól gyakoroltam, majd tapasztaltam meg a saját testemen ennek a mozgásformának a jótékony hatását. Egyszerűen könnyebbnek érezhetjük a testünket, mozgékonyabbnak! Jógának is köszönhetem, hogy a betegségeimből kigyógyultam! Azóta letettem 2007-ben a Nemzetközi Jógaoktatói Diplomát Hatha jógából.

Az elmúlt évek alatt találkoztam több irányzattal, amelyek hatottak rám. Így az évek alatt kialakult a saját irányzatom. Ezek az órák mindig másra koncentrálnak rá. Nincs két egyforma órám, igyekszem minden órára valami mást vinni.

Arra számíthatsz, hogy az órák nem az elcsendesülésről szólnak. Kifejezetten a testre koncentrálunk a gyakorlatokkal, magyarázatokkal, páros gyakorlatokkal, eszközökkel (jóga tégla, heveder, gumiszalag). Majd az óra végén (1,5 órás óráknál) meditálunk is, hogy lelkileg is fejlődjünk. Fontos számomra, hogy ezek az órák jó hangulatban teljenek el! Nevessünk-érezzük jól magunkat együtt-egy közösségben!

Van egy mondás, miszerint ne azért jógázz, mert hajlékony vagy, hanem azért, mert azzá szeretnél válni! Légy akármennyi éves, bármilyen alakú, bármilyen nemű TE is jógázz!

Órarendem:


Időpont

Helyszín

Kedd 18:00-19:00

Bölcske, IKSZT Rendezvényház (!!! a covid korlátozások miatt bizonytalan ideig nincs óra!!!)

Szerda 18:00-19:00

Online, Zoom szoba

Péntek 18:00-19:30

Dunaföldvár, Ispánház (!!! a covid korlátozások miatt bizonytalan csak Online!!!)

Ha eldöntötted, hogy ellátogatsz valamelyik órámra, kérlek mindenképpen lépj velem kapcsolatba messengeren vagy e-mailben

 

 

Kövess itt is:

Ajánlott oldalak:

Az oldalt készítette: NagyPetya