Jóga

A jógával 14 éves koromban kezdtem el ismerkedni. Magamtól gyakoroltam, majd tapasztaltam meg a saját testemen ennek a mozgásformának a jótékony hatását. Egyszerűen könnyebbnek érezhetjük a testünket, mozgékonyabbnak! Jógának is köszönhetem, hogy a betegségeimből kigyógyultam!

Azóta letettem 2007-ben a Nemzetközi Jógaoktatói Diplomát Hatha jógából.

Az elmúlt évek alatt találkoztam több fajta irányzattal, amelyek hatottak rám. Így az évek alatt kialakult a saját irányzatom: Meli-jóga. Ezek az órák mindig másra koncentrálnak rá. Nincs két egyforma órám, igyekszek minden órára valami mást vinni. Arra számíthatsz, hogy az órák nem az elcsendesülésről szólnak. Kifejezetten a testre koncentrálunk a gyakorlatokkal, magyarázatokkal, páros gyakorlatokkal, eszközökkel (jóga tégla, heveder, gumi szallag). Majd az óra végén (1,5 órás óráknál) meditálunk is, hogy lelkileg is fejlődjünk. Fontos számomra, hogy ezek az órák jó hangulatban teljenek el! Nevessünk-érezzük jól magunkat együtt-egy közösségben!

Az oktatói pályafutásom alatt összeállítottam 3 jóga DVD-t is az otthoni gyakorlásokat segítve. Egy kezdőknek szólót, amely alap gyakorlatokat, egy Napüdvözletet, légző gyakorlatot, egy relaxációs gyakorlatot tartalmaz. A másik a haladóbb dvd-m, azoknak készült, akik mindig idő szűkében vannak. Két rövidebb mozgásgyakorlatsorozatot tartalmaz, mellé egy-egy légző gyakorlattal. Gondoltam a kismamákra is, így számukra is készült egy DVD!

Van egy mondás, miszerint ne azért jógázz, mert hajlékony vagy, hanem azért, mert azzá szeretnél válni!

Légy akármennyi éves, bármilyen alakú, bármilyen nemű TE is jógázz!

Órarendemet a jobb oldali menüpontban láthatod! Ha eldöntötted, hogy ellátogatsz valamelyik órámra, kérlek mindenképpen lépj velem kapcsolatba! Elérhetőségeimet az "Info" menüpontban találod!