Min.Ta. ÉLET

Az évek alatt lassan kiforrta magát, hogy milyen segítői irányzatot képviselek. Így született meg a Minőségi Tartós ÉLET, azaz rövidítésekkel Min.Ta ÉLET. Ha egyben olvassuk ki, akkor "Minta Élet" kifejezést kapjuk meg. Hiszen mindannyian mintát mutatunk a gyermekeinknek, környezetünknek. A mi felelősségünk az, hogy ez a "minta" milyen!

Minőségi ÉLET = nem tudhatjuk, hogy meddig szól a Földi Létünk, de azt tudjuk befolyásolni, hogy az itt töltött idő az Minőségi legyen. Tartós ÉLET = az lenne számunkra a jó, hogy ha a fent említett Minőségi Élet Tartós is lenne. S így válik egy egységgé a Min.Ta ÉLET. Ez pedig akkor valósulhat meg, ha a testünk-lelkünk-elménk egy egységben van!

A módszer alappillérei:

1. Az vagy, amit megeszel. Azaz táplálkozz a lehető legegészségesebben. Ez a legfontosabb pillér, amely nélkül a többi nem állna szilárdan.

2. Mozogj. Azaz nagyon fontos, hogy valamilyen rendszeres mozgást végezz, legyen az jóga, futás, bringa, úszás, vagy akár valamely harcművészet, teljesen mindegy, csak csináld. Egyes sportágak még ki is tudják egymást egészíteni!

3. Ne felejtsd őseid bölcsességét, de fogadd be az újat is. Azaz életerős, fitt ember lehetsz, ha az évezredek óta jól bevált egészség-megőrzési, javítási módszereket alkalmazod (mint pl. gyógynövények, masszáázstechnikák, stb.), de lehetnek olyan területek, amelyeket a közelmúltban felfedezett vívmányok segítségével tehetsz jobbá (pl. kineziológiai tapasz, biorezonancia, stb.).

4. Az elméd kihat a testedre is. Azaz fontos a mentális karbantartás is, mert a gondolatoknak hosszútávon teremtő, de romboló ereje is lehet fizikai állapotunkban. Az elme ugyanúgy edzhető mint a test, erre különféle módszerek vannak (pl. relaxáció, meditáció, stb.)

5. Add át a Mintát Gyermekeidnek. Az élet legfőbb értelme, testileg és szellemileg egészséges utódok felnevelése és átadása az utókornak. Ehhez fontos, hogy már a gyermek fogantatása előtt áttervezzük életünket.

+1. Hitem szerint a látható világ mögött van egy láthatatlan világ is, ahol különböző, gyakran számunkra felfoghatatlan energiák irányítják a világmindenséget.

Én ezen pillérek felépítésében igyekszem minden tudásommal segíteni kicsiket-nagyokat!

Kövess itt is:

Ajánlott oldalak:

Az oldalt készítette: NagyPetya