Biorezonancia

Ezt a viszonylag új keletű (pár évtizedes) módszert először a NASA tudósai fejlesztették ki így tudták figyelemmel kísérni az űrben lévő asztronauták egészségi állapotát. Mivel a működési mechanizmus a fizikában kevésbé jártas embereknek (mint ahogyan nekem is) eléggé bonyolult, próbálom átlagemberek számára is érthető módon pár mondatban összefoglalni, miről is van szó.

Az egész módszer azon alapul, hogy sejtjeink folyamatosan elektromágneses jeleket bocsátanak ki. Ezek a környezetben hullámok formájában terjednek, így a sejtek képesek kommunikálni egymással és a környezettel annak érdekében, hogy szervezetünk bonyolult biokémiai folyamatait össze tudják hangolni. Ezen kommunikációt tudja a készülék felfogni és a megfelelő szoftverrel számunkra érthetővé tenni.

 

Így az egyes betegségeket már igen korai stádiumban, sejtszinten képes felismerni. Ugyanígy képes rámutatni az allergénekre is. De a készülék nem csak fogni tudja az információkat, hanem ki is tud bocsátani a sejtek irányába, így az egyes elváltozások helyreállítására utasíthatja a sejteket. Így a szervezet öngyógyítási folyamatainak beindításában is tud segíteni.