Melinda, a Te dúlád

Nagyné Szalai Melinda, fitoterapeuta, jógaoktató, ájuvédikus masször, dúla vagyok. Számomra nagy fontosságú a baba tervezése, várása, születése és Földi életének kísérése.
Földi életünk legfontosabb feladata, hogy utódokat nemzzünk és neveljünk. Még a mai világunkban is fontos, bár a baba várásának időpontja kitolódik, de mégis az életünk része.
Igazából akkor kezdünk ezzel a témával foglalkozni, amikor elhatározásra kerül a gyermekvállalás gondolata. Egyeseknek könnyedén megtörténik a csoda, mások számára szinte a "lehetetlen" álom kategórába torkollik. Jómagam is meddőnek számítottam, de tudtam, hogy ha kellőképpen megtámogatom a saját szervezetemet természetes módszerekkel, akkor nem lehet akadálya a gyermekvárásnak. Ez így is lett, és 2010. október 25-én meg is született kisfiunk, Nimród.
Ezen a napon vált végleges elhatározássá bennem, hogy Dúla leszek. Hiszen a várandóságom idején is "más" voltam. Nem szedtem magzatvédő vitaminokat, nem tehernek éreztem a várandósságot, és a nehéz szülésem ellenére is megmaradt a humorom.
Mindvégig tudtában voltam annak, hogy van más út is! Tudtam, hogy máshogyan is lehet! Viszont a környezet olykor falakat épített, amelyek mindinkább megerősítettek elhatározásomban, utamban. Előtte is utána is számos kismamának segítettem/segítek abban, hogy meddőnek vélt testükbe visszaültessem a reménység csillagát. Azóta is sorba születnek az ilyen kis babák.

Ha kérdeznéd, hogy számomra mit jelent Dúlának lenni:

Azt mondanám, hogy egy olyan női társ, akiben megbízhatsz, rá támaszkodhatsz.
Azt mondanám, hogy egy olyan női társ, aki szán Rád időt és energiát, hogy Segítsen Neked a nehezebb pillanatokban is.
Azt mondanám, hogy egy olyan női társ, aki természetes módszerekkel támogatja meg a saját szervezeted és kis babádét.

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a MODULE-n végezhettem dúlaként, és az ott szerezett tudást vegyíthetem a természetgyógyászati tudásommal. Így sokkal komplexemben tudok segítséget nyújtani babát tervező, váró és már babázó pároknak.

Az élet maga a csoda! Legyünk együtt a csoda részesei!

Fordulj hozzám bizalommal!

Szolgáltatásaim

A baba tervezésének időszakában:

Természetes módszerekkel (masszázs, személyre szabott étrend, mozgás) segítelek a baba sikeres fogantatásához még abban az esetben is ha eddig nem akart összejönni.

A várandóság ideje alatt:

Természetes módszereket alkalmazva elérjük, hogy a babád és Te is egészségesek legyetek.

Szülésfelkészítésénél:

Felkészítelek a vajúdás-szülés folyamatára, hogy tudd, hogy mi történik ekkor veled és a babáddal, hogyan tudod Te magad elősegíteni a minél simább lefolyást.

Szülésnél:

Segítő kezet nyújtok számodra és a babádnak! Segítek neked a nehezebb pillanatok könnyebb elviselésében. Természetes módszerekkel támogatlak, hogy minél szebb legyen ez a közös élmény!

Szülés után:

Segítek neked a szoptatásnál, a tejtermelés beállításánál és az esetleg felmerülő problémáknál. Segítek feldolgozni a szülést. Természetes módszerekkel segítek neked, hogy minél hamarabb visszanyerd erődet

Babás időszakban:

Segítek a felmerülő problémák természetes kezelésében (fogzás, hasfájás, betegségek, hozzátáplálás, stb)